Озеленяване и поддръжка на зелени площи

Предлагаме професионално озеленяване от проекта до реализацията с включени проект и изграждане на поливна система, както и последваща абонаментна поддръжка на изградените зелени площи. И тъй като инвестицията в озеленяването често не е малка, поддръжката на градината се явява важен, постоянен и необходим процес, в който трябва ние да сме активни, за да изглежда тя перфектно! Хубавата и красива градина изисква своето време за внимание и грижа. Райграсът е хубав, зелен и мек, когато към него се полагат ежедневни усилия. Неговото косене си има определени норми и изисквания към типа и нуждата на тревата. Важни елементи са и поливането и торенето на тревните площи. Декоративните храсти и дървета също изискват внимание и полагане на професионални грижи. Ние ви предлагаме абонаментна поддръжка на градината с 4 посещения месечно, при сключване на договор за поддръжка.

Поръчайте абонамент за поддръжка за Вашата градина на тел.: 0898756787  цени

Засаждане на туи, храсти и декоративни растения

Живият плет е един наистина удобен и красив начин да обградите вашата външна ограда. Дръвчетата за тези плетове са вечно зелени и придават на градината своята свежест целогодишно. Могат да се слагат и за вътрешни декорации, като разделяне на беседки, басейни, пътеки и други ландшафтни решения. Естествено тази растителност иска и своята грижа, като подкастряне, поливане, торене, плевене и пръскане срещу вредители. Ние предлагаме засаждане и поддръжка на жив плет от избрани видове растителност /иглолистни и широколистни/.

Поръчайте поддръжка за Вашите туи, храсти и декоративни растения на тел.: 0898756787 – цени

Засаждане и затревяване на площи с райграс

Засаждането на тревни площи е един труден и дълъг процес, който изисква доста време и усилия. Необходими са и предварителна подготовка, оглед и описване на мястото за затревяване. Необходима е първоначална подготовка на почвата, след което се преминава към заравняване, засаждане на семената, валиране и поливане, като процеса не свършва до тук! Тук започва и най-важното поддръжката и правилното третиране на терена за бъдеща красива и зелена площ. Ние ви предлагаме засаждане на терени с тревни смеси и поддръжка.

Поръчайте затревяване на площи на тел.: 0898756787 – цени

Call Now Button